Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü faziletli birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Mevki adetsı 4’ten lüks olmayan kuut lakinçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Kadeh yangın bapları çoklukla çağcıl büro binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve ekseriyetle 120 dakikaya derece yangın dereceleri sunar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı kabahatsiz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

Hassaten, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla mücadele adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme hizmetlemlerinizi hayat ve varlık kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen yerlere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit eylemek bâtınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden sorumlu özel kasılmalardan fikir başlamak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari yapısına amelî yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına yaraşır türler yeğleme edilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara yarar halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yapmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın Yangın Çıkış Kapısı basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın ve müstacel gidişat anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu kanat temelı modellerde normal kapı koluna benzer. 

Report this wiki page